Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Naprostý souhlas. Ono se to také změnou pohlaví nazývá zbytečně. Je to o dojmu a pocitech. Takže místo kolonky pohlaví by si měli zastánci vydupat kolonku "aktuální pocity". Kolonka pohlaví, jako identifikační údaj, by měla zůstat jako to, co jde jednoduše zkontrolovat.

24 0
možnosti
VO

Změna pohlaví není zbytečná. To si myslíte jenom proto, že nikoho, kdo by měl tento problém, neznáte. Asi by se vám taky nelíbilo, kdyby vám narostla prsa, upadl frantík a chlapi vám čuměli na zadek. Nebo... ano? ;-)

1 0
možnosti
DH

Pane autore přečtěte si následující odkaz, který vám snad pootevře očka a pochopíte že to s tím Stvořitelem a dvěma pohlavími až tak horké není, viz:

https://www.national-geographic.cz/sex-ve-svete-zvirat/holka-nebo-kluk-nektera-zvirata-meni-pohlavi-i-nekolikrat-behem-par-hodin-jina-j.html

2 10
možnosti
ZD

V přírodě jsou různé vývojové větve a člověk je jednou z nich. Ani jedna ovšem není slepá. Co se děje v jeden okamžik nebo v několika navazujících okamžicích je zcela jedno. Důležitý je směr.

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

21 1
možnosti
DH

Cíglere, nejen že občas ve svých blábolech píšete slova o jejichž významu nemáte ani nejmenší znalost, ale ještě věříte nesmyslům.

Konečně během chvíle si budete moci najít odkaz výše, který Vám i autorovi trochu v hlavě rozsvítí.

0 15
možnosti
JT

J21i62r30i 25T53i76c14h63y

2. 1. 2022 16:08

Toto neni ani prvni, ani posledni, co pomateny (nebo vychytraly?) lidsky mozek vymyslel. Od nabozenskych vymyslu az po teorie bolsevizmu a nacizmu k soucasnym zhoubnym vymyslum radikalni levice na zapade.

15 0
možnosti
BG

Světu nemohl dát něco někdo, kdo neexistuje. To máte asi z nějaké zbytečné vzdělávací instituce.

5 4
možnosti
JG

a odkud se nam vzalo čtyřicet pohlaví? Těmi nás obdaroval kdo?

4 0
možnosti
JL

Objevuje se nám taková nová ezoterická teorie, že člověk je vlastně Bůh. Takže člověk coby stvořitel si vytvoří nekonečně mnoho pohlaví. V tomto smyslu bych více pohlaví akceptoval s tím, ať táhnou na jiné planety. Nás nechají v dualitě.

2 0
možnosti
DD

Časem můžete s překvapením zjistit, že je jich tolik, že vám řeknou, ať si s dualitou táhnete na jiné planety :) A věnujete se tam libovolné ezoterice, kterou si vyberete sám.

Svět se nám mění. Nemůžu říct, že se mi to vždycky líbí, ale začínám pochybovat, že je to módní vlna, která se přežene a všechno bude jako dřív.

1 0
možnosti
IB

I35v86o 73B43o27u20š54e

2. 1. 2022 15:33

Jaky stvoritel?

5 0
možnosti
OU
ZH

Včely mají pohlaví samčí, samičí, a ... ? Jakým způsobem se to třetí pohlaví účastní reprodukce?

7 0
možnosti
DH

Jste si tím pane autore skutečně a stoprocentně jist?

0 0
možnosti
VB

V USA je spoustu lidí, kteří přesně stejnými argumenty obhajují neplatnost Darwinovy teorie. Nazval bych je tmáři. Vy jste se tedy dostal o stupínek dál, ale zkrátka ideologie je ideologie.

2 6
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 824x
Několik let jsem se pohyboval ve vysoké politice a působil ve státní správě i samosprávě (1. náměstek ministra kultury, starosta Českého Krumlova). Myslím si, že mám stále co říct a tak bych se o to rád podělil se čtenáři portálu iDnes.cz.

Seznam rubrik