Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J32a65n 59R64á93ž

26. 6. 2022 11:55

Dál jsem karmu a konstatují, že nebýt průšvihu STAN tak o práci Fialovy vlády nevíme nic. Republika je v krizi, mezi občany bublá nespokojenost, podnikatelé jsou notně naštvání a ministři místo toho , aby den co den vysvětlovali a přesvědčivě občanům i firmám sdělovali, co konkrétně dělají pro zmírnění následků krize, jsou neviditelní a němí. Ten chlápek s dredami, co řídí ministerstvo pro místní rozvoj kterého bylo před volbami všude plno asi emigroval, že o něm nikdo neví, o ministrovi dopravy také není vidu a slechu a od toho specialisty na počítače, co dělá ministra financí, se mimo kritiky Babiše, také nic moc konkrétního nedovíme. Jediné co víme přesně, že Jurečka chce rozhazovat peníze víc jako Maláčová a Fiala se stará spíše o svou pověst v Bruselu, než o podniky a občany v ČR.

PS. Proč jsem na vládu tak naštvaný: Chtěl jsem aby Babiš zmizel ze scény, chtěl jsem jinou vládu, ale Fialova vláda naplňuje svou neschopností něco racionálně a razantně řešit, mé nejčernější obavy.

2 3
možnosti
Foto

Pane Ráži, já Vám už radil, že jste se toho měl chopit sám. iDNES samozřejmě o téhle vládě psát nebude, leda o tom, co se nepovede. Kdežto v ČT je prý pořád někdo, jak si tu někdo stěžoval. Jó, to minulá vláda, ta tu byla na titulce stále. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Několik let jsem se pohyboval ve vysoké politice a působil ve státní správě i samosprávě (1. náměstek ministra kultury, starosta Českého Krumlova). Myslím si, že mám stále co říct a tak bych se o to rád podělil se čtenáři portálu iDnes.cz.

Seznam rubrik