Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cesta vede dvěma směry, buď AB odstoupí a nabídky ke spolupráci se pohrnou,nebo předčasné volby...,,Demokratický blok" s ničím nehne a zbytek bude požadovat korýtka, :-/jak je v České kotlině zvykem...

1 0
možnosti

A někdo mu snad ve vládnutí brání? Naopak si myslím, že je až nepatřičně protěžován. Ač podporován pouze 30% voličů, dostane tři pokusy na sestavení vlády. Zástupci ostatních sedmdesáti procent nedostanou pokus ani jediný. Trochu divná spravedlnost.

Pokud ani s takovou "podporou" nedovede sestavit vládu, ať uvolní místo někomu šikovnějšímu.

3 0
možnosti

já bych to dal Fialovi ať se ukáže...

0 0
možnosti

úspěšný,neúspěšný-to polovina voličů neřeší.

0 0
možnosti
Foto

Pane autore, vítězem voleb je ten, kdo dokáže poskládat většinu ve sněmovně. V současné době to není asi nikdo. Kdo půjde s Babišem do koalice, dopadne stejně jako ČSSD. S nepřátelským převzetím Agrofertem měli zkušenost mnozí podnikatelé, a nyní i jedna politická strana. Ostatní se do jeho smrtící náruče nepohrnou.

7 1
možnosti

Překvapuje mě, že někdejší starosta Českého Krumlova připomíná, že volby se nevyhrávají uvnitř pražských hradeb, když v Českém Krumlově vyhrál volby Jiří Drahoš stejně jako v Praze.

Český Krumlov:

J. Drahoš 52,95 %

M. Zeman 47, 04 %

4 0
možnosti
Foto

Hillary Clinton vyhrála s převahou Kalifornii a Donald Trump Floridu a jiné důležite státy. Tak to prostě ve volbách chodí.

0 0
možnosti

Tento ruzumný blog se asi kavarně zajídá

2 0
možnosti
Foto

Rozum není její parketa.

1 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS