Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ED

Pro p. Vondr.: ČH posuzovali sice dva orgány, ale ten OLAF to opsal od českého p. N. a pak doporučil vyjmout - tedy jen doporučil - onen evropský příspěvek, jinak to schválily ne dva ale řada orgánů především těch v čele s Bendlem a Rathem, b/ Dotaci dostal malý podnik, který se bystře odloučil od Agr., aby se k němu po zákonné lhůtě zase navrátil, že... c/ Teď jsem fakt dostal na kolbilhy chuť, jdu pro ně!

0 0
možnosti
ED

Pro p. Vondr.: a/ jaké 2 stejné orgány máte na mysli - OLAF to opsal od č.vyšetř.N a doporučil, pouze doporučil vyjmout dotaci, jinak ne 2,ale více orgánů dotaci předtím schválilo, především ty za vedení Bendla a Ratha, b/ dotaci nedostal Agrofert, ale malá firma, která se od něj předtím od něj oddělila, aby po zákonné lhůtě se k němu zase navrátila, ne?, c/ hergot, teď jsem fakt dostal chuť na koblihy, škoda, že je už nikdo po ulicíchnerozdává, budu muset zakoupit!

0 0
možnosti
PV

Autor blogu pozřel asi více koblih - proto asi mele takové nesmysly:-/

Čapí hnízdo posuzovali dva orgány, které dospěly ke stejnému závěru - je to stejné jako když dva lidé se shodnou na tom , že je sníh bílý - já bych tam nic jného nehledal 8-o8-o

Jo a pokud jde o Čapí hnízdo - tam byla použita dotace pro malé a střední podnikání - skutečně si nemyslím, že Agrofert s 35tisíci zaměstnanci je malá nebo střední firma !!!!

0 2
možnosti
ED

Naprostý souhlas s autorem blogu. Je to jen účelová záležitost dostat Babiše od vlády, ale to se doufám nepovede. Nechci - teda vlastně chci - být špatným prorokem: ač tomu nevěří, prý, ani ANO, poslanci vládu schválí už na poprvé (někdo se zapomene na WC, jiný si půjde zakouřit) - rád bych se nemýlil, i když je to nepravděpodobné, škoda, že nechodím sázet. No a OLAF (s Kesslerem v čele, co ho zbavili imunity) to opsal od vyšetř. p. N. který, jsem zvědav, zda přijde zítra na im. výbor. Howg!

1 1
možnosti
Foto

I kdyby Babiš znásilnil 15 letou holčičku, tak se stále najdou lidé, kteřé budou tvrdit, že to není pravda, že je to lež.

3 3
možnosti
JH

J23a89n 82H61y70n18e84k

8. 1. 2018 14:23

Pan Babiš vstupem do politiky rozkopl politikům, kteří se chovají stejně jako příživníci a to již několik volebních období, hračky. To je celé problé. Presumpce viny je v tomto politická záležitost. Media je rády přiživují a blafují. To je bohužel skutečnost.

4 8
možnosti
RH

Ono stačí přečíst morální kodex ANO, který se pružně mění v souvislosti s úkony orgánů činných v trestním řízení vůči Babišovi. I ANO dříve prosazovalo absolutní presumpci viny. Babiš je jen pokus nahradit kmotříčky kmotrem a rétorika o čistotě a nové politice je krmení pro ovečky...

6 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS