Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pozoruhodné je i to, že když kolonizátoři opustili své kolonie v Africe a vládu převzali tamní domácí politici, tak postupně všeobecně se tam život lidí zhoršoval. Nejmarkantněji pak tam, kde se postavili proti bílým usedlíkům a jejich majetky znárodnili. Bohužel k práci tam lidi moc vedeni nebyli a nyní by rádi měli svou životní úroveň stejnou jaká je v Evropě. Pikantní je, že jsou to právě promultikulturní vlády zemí, které měly tehdy kolonie a aktivně teď podporovaly migrační vlnu. Proto musí řešit tento problém oni a ne země např. V4.

3 1
možnosti
Foto

I81v54a40n 85M93a69r24e60k

9. 12. 2017 14:29

"Nový" předseda TOP9 "radí" ?. . . . . . A co brání našim aparátčíkům v Bruselu aby tento návrh přednesli v parlamentu EU ? . . . . . . . .Věřím, že by nás podpořily všechny členské země EU , které kolonie v Africe či v jiném světadíle neměly . [>-] R^

3 1
možnosti
Foto

A čo taká solidáita, čo?

0 0
možnosti
Foto

Uznávám, že i takto na to lze nahlížet.

3 1
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Několik let jsem se pohyboval ve vysoké politice a působil ve státní správě i samosprávě (1. náměstek ministra kultury, starosta Českého Krumlova). Myslím si, že mám stále co říct a tak bych se o to rád podělil se čtenáři portálu iDnes.cz.

Seznam rubrik